avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate rh3a

Activitate rh3a

Răspuns la discuția Fond de rulment
Buna seara. Vin si eu cu o intrebare referitoare la infiintareaa unei asociatii de proprietari. Este obligatoriu sa se stabileasca de la inceput un fond de rulment sau sunt obligatorii depuneri de bani in diverse scopuri ce vor servi asociatiei, la inregistrare? Multumesc
Gasiti aici modelele pentru toate actele necesare constituirii unei Asociatii de Proprietari:

[ link extern ] /
Buna, ar putea sa imi spuna cineva cat timp dureaza pana la solutionarea dosarului de inregistrare al Asociatiei depus la ANAF-ul din Sectorul aferent adresei imobilului?
Buna ziua,

M-ar putea ajuta cineva cu detalii despre autorizatii pentru codul caen 2041 Fabricarea sapunurilor, detergentilor si a produselor de intretinere.

Multumesc!
Buna ziua! As fi interesata sa infiintez un SRL care sa se ocupe cu preparea de sucuri naturale din fructe si legume, vanzare in fata clientului, precum si livrare. As dori sa stiu in primul rand de la ce institutii trebuie sa obtin aprobare pentru functionarea spatiului de lucru si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca acel spatiu de lucru ca sa primeasca aprobarile? Daca sunt alte detalii pe care ar trebui sa le cunosc, v-as ruga sa le mentionati. Multumesc anticipat.
net/brut?