avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare Asociatie Proprietari

Buna, ar putea sa imi spuna cineva cat timp dureaza pana la solutionarea dosarului de inregistrare al Asociatiei depus la ANAF-ul din Sectorul aferent adresei imobilului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:19, 30 Noiembrie 2016
Conform
GHIDUL OBLIGAȚIILOR FISCALE ALE ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI
1.2. Eliberarea certificatului de înregistrare fiscală
Pe baza declarației de înregistrare fiscală, organul fiscal competent din subordinea Agenției Naționale de Administrare Fiscală eliberează certificatul de înregistrare fiscală, în termen de 10 zile de la data depunerii declarației. Prin certificatul de înregistrare fiscală se atribuie codul de identificare fiscală, ce va fi înscris de asociație în cadrul documentelor elaborate.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2016
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere acte infiintare asociatie proprietari sector 1 bucuresti eduard1987 eduard1987 Buna ziua, Am reușit sa strâng toate actele și semnăturile necesare pentru înființarea unei asociații de proprietari. Am însă unele nelămuriri și ... (vezi toată discuția)
Dosar de urmarire penala pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat lauriancului lauriancului buna seara,am avut un dosar in luna a 10 din 2010 care a fost solutionat cu nup,insa la dosar a ramas brieful mic al masinii,acum as avea nevoie de el,acum ... (vezi toată discuția)
Cont blocat asociatiap. asociatiap. Buna ziua, sunt reprezentantul voluntar-contabil al unei asociatii fara scop patrimonial care a fost infiintata la inceputul anilor \'90. Acum 2 ani BCR a ... (vezi toată discuția)