avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont blocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont blocat

Buna ziua,
sunt reprezentantul voluntar-contabil al unei asociatii fara scop patrimonial care a fost infiintata la inceputul anilor '90. Acum 2 ani BCR a blocat contul bancar (nu putem retrage cash), desi in fiecare an Asociatia se ocupa cu un centru de vacanta si depune bilantul aferent fiecarui an la ANAF, transmis prin semnatura electronica.
Motivul blocajului, spun cei de la banca, ar fi faptul ca nu sunt toate documentele conforme, desi s-a solutionat cam tot ceea ce au cerut, doar ca persoanele care au infiintat Asociatia nu mai sunt in preajma noastra.
Cat timp banca poate tine blocat contul bancar, daca de la ANAF nu am primit nimic in sensul modificarii- completarii dosarului?

Multumesc mult anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 15:26, 30 Ianuarie 2020
Pana la solutionarea dosarului. Daca cei care au infiintat asociatia nu mai raspund si nu mai semneaza dcoumente, aveati obligatia ca orice modificare survenita sa fie inscrisa in Registrul asociatiilor si fundatiilor din cadrul judecatoriei. ANAF nu va poate da deblocare daca sunt neclaritati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Oprire pe cont si card de salariu MadaGaby MadaGaby Am fost giranți acum 10 ani iar persoana girată mai avea de plătit 800 ron. Nu a platit drept urmsre mi s-a pus mie ca girant poprire pe tot. Cabinetul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont persoana fizica bogdan_gl bogdan_gl mi-am facut un cont la BCR(depozit) pe persona fizica,m-am dus la banca sa-mi lichidez contul si mi-a spus ca am o poprire de la ANAF si contul este blocat,cei ... (vezi toată discuția)