avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Oprire pe cont si card de salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Oprire pe cont si card de salariu

Am fost giranți acum 10 ani iar persoana girată mai avea de plătit 800 ron. Nu a platit drept urmsre mi s-a pus mie ca girant poprire pe tot. Cabinetul judecătoresc de unde s-a emis ordinul a fost desființat de Anaf. Ce trebuie sa fac pentru a mi-se debloca contul? Salariul blocat contul blocat de un an si jumătate. Din ce să trăiesc? M'-am rugat de patroni să îmi dea salariul in mână nu pe card.
Cel mai recent răspuns: MadaGaby , utilizator 10:02, 1 Martie 2019
Ciudata situație. E prima oară cand aflu ca un birou de executori este desfintat de ANAF. Cu siguranța cineva i a preluat dosarele. Ar trebui sa vedeți despre ce e vorba si in acest sens cel mai bine apelați la serviciile unui avocat.
Adresati-va bancii care va tine contul blocat cu Notificare scrisa pentru a face demersurile pentru deblocare...Apoi ce spuneti este extrem de grav din partea bancii....Lasati-mi un mesaj in privat pentru contact si va lamuresc total...
Nu trebuie titlu judecătoresc ptr deblocare?
Nu trebuie. Executorul judecătoresc acționează la ordinele clientului adică a băncii creditoare.
Nu trebuie. Executorul judecătoresc acționează la ordinele clientului adică a băncii creditoare.

Alte discuții în legătură

Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salriu ca girant- urgent traiminromania traiminromania Buna seara!Am 26 de ani.SUnt administrator al unei firme dar doar in acte pentru ca , de fapt, administrator e mama mea.In anul 2007 mama mea a facut o linie ... (vezi toată discuția)
Poprire pe venituri salariale ContSters195143 ContSters195143 Buna ziua, Ma numesc Florentin, iar prin neonorarea unui credit bancar mi-a fost blocat cardul destinat veniturilor salariale. Mentionez ca prin blocarea ... (vezi toată discuția)