GabrielaA a scris:
Sincer, eu nu vad vreo fapta penala aici. Dvs. ce infractiune credeti ca s-a savarsit?
Lucrurile s-au desfasurat asa:
Potrivit CM, parata trebuia sa depuna inscrisurile la dosar, inscrisuri pe care le-au depus partial, astfel blocand activitatea exp judiciar. Atunci am depus noi inscrisurile lipsa ptr ca exp judiciar sa-si poata vedea de treaba. Avand in vedere ca aceste inscrisuri le erau defavorabile dpdv al caculelor financiare privind valoarea despagubirilor, deoarece graficele de lucru erau singurele care puteau verifica integritatea inscrisurilor depuse de parata la dosar, aceasta a cerut suspendarea cauzei, inscrierea in fals a acestora si trimiterea dosarului la parchet pentru rezolvare, fortand exp judiciar sa nu le ia in seama .
Consider in naivitatea mea ca cerand inscrierea in fals pe motiv de sustragere si alterare informatica a inscrisurilor completate de mine, ne-a privat de un rezultat corect al calculelor exp judiciare care declara in expertiza ca deoarece pana la data predarii acesteia, parata a refuzat sa valideze sau sa invalideze oficial inscrisurile incriminate, nu le-a luat in seama. Predarea raportului coincide in mod surprinzator cu schimbarea av paratei care la data depunerii expertizei renunta la cerere si depune la dosar inscrisurile validate care sunt identice cu ale noastre.
Asfel, concluzionand multitudinea de amanunte consider ca:
1) -m-a privat prin actiune de a beneficia de drepturile materiale care mi se cuveneau prin intarzierea insusirii acestora si prin ''ciuntirea acestora'' prin alterarea expertizei judiciare prin cele aratate mai sus
2) -mi-a lezat imaginea prin acuzarea de furt, alterare informatica in vederea insusirii de drepturi materiale necuvenite pentru mine si colegii mei parte in dosarul cauzei => despagubiri morale si materiale pentru cele aratae mai sus
Spus fara pretentii de exprimare in termeni juridici - nu mi se pare normal sa ne juca cu acuzatiile prin tribunale numai asa ca sa putem sa ne facem treaba in folosul unora si spre ''scurtarea zilelor'' altora, de pe pozitii de forta. pentru cineva care nu a calcat in viata lui prin tribunale, si care stie ca se duce acolo spre a i se face dreptate, mie asta mi se pare strigator la cer. Ma gandesc ca daca macar o parte dintre noi luam un pic de atitudine, se mai ''aeriseste locul'' putin si lasa justitia sa-si vada de treaba.
Zice prin legi ca dr muncii se judeca in regim de urgenta, cu termene la maz 15 zile. Atata timp cat se uzeaza de astfel de tertipuri ... niciodata. Cred ca lucrurile mai pot fi indreptate si de jos, nu numai de sus. E o problema de atitudine si de imagine proprie. Ati accepta sa fiti acuzata asa si sa lasati lucrurile sa treaca fara a avea nici o reactie ?