nici daca am solicitat inregistrarile video dintrun anumit sector si mia fosr respinsa cererea de catre judecator in schimb au fost aprobate interceptarile telefonice care sau facut de catre diicot..pur si simplu interceptarile au fost admise ......aceste convorbire ierau spuse intrun fel de gluma ptr ca in timpul cind spunem ca ma aflam intrun anumit loc eu ma aflam la cca 20 de km de ce nu mia fost admisa si cfererea cu inregistrarile video?? ptr ca nu aveam cum sa fiu in acele inregistrari??
va multumesc
AM AVUT UN PROCES IN CONTENCEOS ADMINISTRATIV...eliberat din functie...dat afara din serviciu........pe care bineinteles l.am pierdut ....in lupta cu statul.....am pierdut procesul si la curtea de apel acum un an jumate in acest timp fiind plecat din tara ..mai am vreo sansa de a redeschide procesul si de a merge mai departe..va multumesc
ACUM 20 DE ANI AM CUMPARAT UN LOC DE CASA DE LA O RUDA AM FACUT ACTE DE MANA MERGIND PE INCREDERE DAR ACUM DUPA ATITIA ANI COPII AU VENIT SI AU CERUT SA MAI VINDA O DATA ACEL LOC DE CASA.AM FACUT GRESEALA DE NU A FACE ACTE LA NOTAR.MAI ARE VREO VALOARE ACEL ACT DE MINA ???? CE MA SFATUITI?? VA MULTUMESC
acum 2 luni mia decedat sotul in virsta de 45 si am ramas cu 2 copii de 12 si 8 ani .sotul in timpul vietii nu a avut vechime in cimpul munci . va rog sa ma lamuriti copii mei au dreptul la pensie de urmas sau la vreun ajutor va multumesc