avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate unnick_unik

Activitate unnick_unik

2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă copilul lovit era în casă celui care a lovit, sau în parc, unde trebuiau supravegheați de părinți, ar fi putut fi trași la răspundere părinții. În rest doar instituția (aici afterschool) este vinovata ca nu a făcut tot ce trebuie pentru a evita acest incident.
Sa spui ca părintele trebuie să-și facă apărare în aceasta situație este doar o escrocherie avocateasca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă te mai contactează, cel mai bine îl întrebi despre ce accident e vorba. Garantat se va rezolva. Sigur nu va vrea sa rămână pieton pentru "o manevra" în oricare din situații (dacă va duceți acum la politie, sau dacă este el ambițios și se duce, rămâneți pietoni) Asa ca soluția este o amnezie temporara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot evitați răspunsul la întrebarea dacă ați zgâriat mașina (indiferent cu ce)
Dacă ați facut_o trebuie sa va asumați și sa plătiți.
Dacă nu, plângere pentru șantaj, plângere împotriva firmei de curierat. Indiferent de situație ei nu aveau voie sa dea datele ci doar sa anunțe la politie eventualul caz de vandalism.
Nu va contrazic, din contra.. Asta vroiam sa subliniez, ca nu orice accident in deplasare spre locul de munca este și accident de munca. Dacă circuli cu bicicleta pe drum public și nu o ai semnalizata corespunzător, nu ai echipament de protecție și faci slalom printre mașini, garantat nu va mai fi accident de munca.