avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate ramyy3

Activitate ramyy3

Răspuns la discuția Executare silita
Buna ziua! Astazi am primit o instiintare de vizita la domiciliu pe o anumita data daca nu platesc creditul. Au dreptul sa vina la noua mea familie acasa? ce pot face in acest caz? cum ii pot opri?
Răspuns la discuția Divort in lipsa sotului
Ce as putea sa fac pt grabirea deciziei divortului?Martori? Sau mama paratului nu poate sa se prezinte la proces in locul acestuia el fiind plecat din tara?
Buna ziua! In legatura cu acest caz,dupa mai bine de jumatate de an,am primit o instiintare de la postul de politie local precuma ca dosarul a fost inaintat Parchetului. Asta inseamna ca paratul este cercetat penal sau? Din moment ce este cercetat penal,pe perioada cercetarilor nu este obligat sa predea armele la armurier pana la finalizarea procesului?
Răspuns la discuția Divort in lipsa sotului
Va multumesc pt raspuns! Cat poate dura pronuntarea divortului in lipsa?
Buna ziua. Ne am separat de sotul meu in urma cu aprox 3 ani dar de abia acum am reusit sa inaintez actele de divort. Nu avem nimic de impartit si nici un copil. Fostul sot este plecat in strainatate si nu exista nici un mijloc de comunicare intre noi...nu comunicam deloc. Se poate pronunta divortul chiar daca el nu s a prezentat la nici un termen si nici nu se va prezenta? Daca nu se va prezenta poate sa se prezinte mama lui in locul lui?
Va multumesc pt raspuns! Ce inseamna implinirea termenului de prescriptie?
Am uitat sa specific faptul ca si a asumat angajamentul verbal....a fost o intelegere verbala intre noi doi ca va plati restul ratelor...mai pot trece creditul pe el chiar daca am divortat de 3 ani jumatate? eu asa am inteles....cum pot face acest lucru? Noi divortand de comun acord neexistand un partaj....nestiind ca el nu si va mai indeplini obligatiile intelese
Acum aproximativ 8 ani am luat un credit de nevoi personale.In acea perioada eram casatorita, divortand in urma cu 4 ani, fostul sot luandu si angajamentul ca va plati restul creditului...pana atuncea platind eu..am toate chitantele..N am mai stiut nimic pana acum venindu mi un ordin de executare silita de la un birou de avocatura. In momentul de fata sunt recasatorita..Tin sa specific ca n am absolut nimic pe numele meu si sunt casnica.Ce pot face sa trec restul de plata pe numele fostului sot sau ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc
Răspuns la discuția Detinerea de port arma
Va multumesc! N ati specificat nimic de acordul vecinilor...trebuie acordul lor semnat? Avand permis din '72 paratul are in jur de 70 ani...are dreptul sa poarte arma la varsta asa inaintata? Pot cere reluarea analizelor medicale mai ales psihologicul?
Daca paratul detine port de arma din anul 1972 el nu trebuie sa fie actualizat la zi? Din 72 pana azi s a schimbat legea armelor si munitiilor de multe ori...stiu ca am citit undeva ca ti trebuie acordul semnat a minim 4-5 vecini apropiati pt permisu de port arma nu i asa? Ce masuri pot sa mai iau pt a grabi suspendarea permisului de port arma cel putin pana la finalizarea procesului?