Va salut!
Va deranjez cu o intrebare in speranta ca ma puteti ajuta. Am fost cuminte si mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 30 de zile (cluj). A expirat si perioada acelei dovezi de circulatie (3 mai) si respectiv si cele 30 de zile de suspendare a permisului. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa merg direct cu dovada si buletinul la serviciul politiei rutiere sa ridic permisul sau trebuie sa astept mai intai sa imi vina acasa ceva instiintare prin care mi se comunica faptul ca pot sa ridic permisul?
Am 5 intrebari, probabil vor fi puerile din punctul dumneavoastra de vedere, dar care puteti, va rog sa imi raspundeti. Care dintre urmatoarele este act administrativ: !) o dispozitie a primarului cu urmatorul continut: "dispun inaintarea dosarului d-lui...catre Consiliul local in vederea obtinerii calitatii de Cetatean de onoare a Municipiului" 2) un certificat de inmatriculare a unui autoturism in Romania. 3) contract de concesiune intre Guvern si SC Cernobalu SRL. 4) o adresa semnata de catre secretara primarului cu urmatorul continut: "va informam ca prin dispozitia verbala data in data de 10 mai 2013 de primar ati fost eliberat din functia de serviciu din primarie". Ultima problema este legata de un act administrativ atat cu prevederi individuale cat si normative, este o lege prin care se da dreptul universitatilor private sa dea anumite diplome doar studentilor care indeplinesc anumite conditii? Va multumesc anticipat.