In 1990 am fost impuscat de catre x in timpul stagiului miltar dupa care am ramas cu un politraumatism pe partea dreapta si o tetra pareza spastica.Dupa acesta vatamare am avut un proces care a durat aproximativ 5 ani.In urma acestui proces m-am ales cu o pensie sociala actuala de 350 Ron.Bineinteles nu am mai continuat cu procesele deoarece stiam ca ma lupt cu morile de vant.In perioada premergatoare m-am descurcat si nu am dat importanta pensiei de care beneficiam deoarece am cunoscut persoane care m-au ajutat enorm de mult.Dar acuma am ajuns sa incerc sa traiesc din aceasta pensie de mizerie.
Intrbarea mea este ca eu ar trebui sa am o pensie militara nicidecum sociala deoarece ce s-a intamplat a fost in timpul stagiului militar,in final as dori sa stiu daca pot sa fac ceva in continuare chiar as dori un proces la CEDO.
Va multumesc!
Buna ziua!
Sunt interesat de a pune bazele unui camin de batrani,detin spatiu locativ perfect dar nu stiu care este ce-a mai buna varianta de a merge pe un ONG sau Srl.
Va multumesc George Adrian Idita
Detin o vila P+1+M foarte spatioasa,bine compartimentata si am decis sa o pot face utila pentru un camin de batrani.
Doresc sa aflu care este solutia,forma juridica ce-a mai buna pentru a demara aceasta activitate si ce aprobari sau avize am nevoie.
Mentionez ca sunt o persoana cu un handicap de gradul 2.
Va pot da mai multe detalii pe parcursul discutiei.
Va multumesc!