avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Camin de batrani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Camin de batrani

Detin o vila P+1+M foarte spatioasa,bine compartimentata si am decis sa o pot face utila pentru un camin de batrani.
Doresc sa aflu care este solutia,forma juridica ce-a mai buna pentru a demara aceasta activitate si ce aprobari sau avize am nevoie.
Mentionez ca sunt o persoana cu un handicap de gradul 2.
Va pot da mai multe detalii pe parcursul discutiei.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geoidi , utilizator 08:22, 6 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni tutorele matusii mele de 85 ani care are handicap ... milikutza milikutza Cum pot deveni tutorele matusii mele de 85 ani care are handicap psihic, se afla intr_un camin pt batrani de 3 ani, timp in care eu i_am achitat cate 1300 lei ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Infiintarea unui camin de batrani printr-un ong irinasilvananicoale irinasilvananicoale Buna ziua. M-ar interesa care sunt pasii pentru infiintarea unui camin de batrani printr-un ONG. Mentionez ca detin spatiul necesar. Ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)