Buna seara,
Doresc sa stiu traseul unui dosar penal de spargere de locuinta, si daca nu se rezolva cazul la nivel de politie locala , unde pot sa ma adresez.
Multumesc
Detin in jud.Giurgiu o casa batraneasca, care a inceput sa cada si este un pericol pentru casa vecinilor, acum 5 ani ,in spatele ei am ridicat 2 camere care nu au autorizatie de constructie, va rog sa-mi spuneti daca am nevoie de autorizatie de demolare pentru casa veche si de unde o iau, si deasemeni de unde pot sa iau autorizatie de constructie pentru cele 2 camere (daca este necesare)si ce costuri financiare aproximative implica aceste doua probleme.
Cu multumiri,
Stana
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa contest un titlu de proprietate. Casa mea de la tara, pe care am act de vanzare cumparare de la bunica mea, este vecina cu cea a mamei mele, care a trecut tot pamantul din ambele gradini si ambele curti pe actul ei de proprietate. Dupa moartea ei doresc sa intru in posesia gradinii si curtii care a fost a bunicii mele fara sa depind de ceilalti mostenitori ai mamei mele, care nu doresc sa facem succesiunea.
Cu multumiri,