avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nerezolvare caz de spargere din locuinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

nerezolvare caz de spargere din locuinta

Buna seara,
Doresc sa stiu traseul unui dosar penal de spargere de locuinta, si daca nu se rezolva cazul la nivel de politie locala , unde pot sa ma adresez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:38, 7 Martie 2015
Buna seara!

Va sfatuiesc sa depuneti plangerea la Parchet. Se rezolva un pic mai repede asa.

Cu stima.
Daca politia poate rezolva cazul il rezolva.
Degeaba faceti plangeri aiurea.
Incercati sa mergeti la dosar ca sa va lamuriti.
Aveti dreptul de a merge insotit si de avocat pentru a va lamuri si cred eu ati avea sanse mai mari daca ati proceda asa.

Daca politia nu are probe ca sa descopere infractorii nu va poate ajuta nici avocatul ar fi bine sa stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de animale cenan eniko cenan eniko buna ziua,am o ntrebare ,ni sa furat 2capre din turma,stim cine le-a furat,dar avem o problema,,,hotii is prieteni foarte buni cu politisti din comuna,noi ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de furt pentru ca cineva a pierdut un telefon si niste chei criscali81 criscali81 Eu zic ca o sa ne fie si la 80 de ani frica de moarte, nimeni nu vrea sa moara, decat daca are ganduri sinucigase. Nu ajungi la 60 de ... (vezi toată discuția)
Ordi de restrictie sau ceva de genu... laurycy_r@yahoo.com laurycy_r@yahoo.com Buna ziua!! Este vorba despre mama mea si va rog daca se poate sa imi raspunda cineva la acest mesaj.In urma decesului tatalui meu mama mea a ramas singura si ... (vezi toată discuția)