avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum pot sa contest un titlu de proprietate. Casa mea de la tara, pe care am act de vanzare cumparare de la bunica mea, este vecina cu cea a mamei mele, care a trecut tot pamantul din ambele gradini si ambele curti pe actul ei de proprietate. Dupa moartea ei doresc sa intru in posesia gradinii si curtii care a fost a bunicii mele fara sa depind de ceilalti mostenitori ai mamei mele, care nu doresc sa facem succesiunea.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 15:44, 10 Septembrie 2013
Păi atunci nu trebuie să așteptați decesul mamei dvs. ci trebuie să deschideți acțiune civilă împotriva mamei dvs. pentru clarificarea situației sau să depuneți plângere penală pentru tulburare de posesie dacă grădina în cauză este folosită abuziv de mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost incalcat dreptul de proprietate prin ararea unei tarlale fara stirea mea Costinel Burca Costinel Burca Deci mama mea , are un teren care a fost arat de catre o societate comerciala , care a luat pamant in arenda de la vecinii mei , dar mama mea nu a semnat ... (vezi toată discuția)
Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin uzucapiune ionmoromete ionmoromete Stiu ca titlul este un pic fortat dar ideea este urmatoarea; Dupa decesul bunicilor mei a fost deschisa succesiune iar fratii mamei au renuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)