avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate ioancar

Activitate ioancar

Pertinente și utile observațiile punctuale, ale Dvs. din revenirea pe subiectul propus, cu sfatul final. Vă mulțumesc!.
Vă mulțumesc!
Mulțumesc!

despre răspunsul la interogatoriul persoanelor juridice - în materie civilă
-----------------------------------------------------------------------------
Am depus interogatoriul formulat, pe hârtie - pe fața foii, spatele rămânând alb - cu întrebările spațiate și însoțite fiecare de un spațiu de răspuns, pentru ca pârâta - o bancă, să aibă suficient loc, după fiecare întrebare, pentru a răspunde chiar amplu: adică 5-7 linii.
Mai mult, după interogatoriu, dar odată cu acesta, am depus un număr de anexe, la care am făcut referire în unele dintre întrebările formulate.
Am semnat - ca reclamant, la fiecare întrebare scrisă.
---------
Răspunsul pârâtei a fost pe un alt grup de file, decât cel pe care îl depusesem eu, cu titlul de interogatoriu cu anexe.
Două răspunsuri ale pârâtei au fost ample - de 5 și de 6 rânduri, restul de 13 răspunsuri au fost monosilabice.
-------------------------------------
Întrebări pentru comunitate:
1) este legal ca persoana juridică să ignore setul de file, - scrise numai față, să aleagă selectiv, din corpul întrebărilor puse de mine, numai anumite părți, la care să răspundă monosilabic?
2) se poate înscrie în fals, răspunsul la interogatoriu - formulat de persoana juridică, cu constatarea nulității absolute, a acestuia, care, nu a respectat unitatea de formă, obținând un format total diferit, față de interogatoriul propus de mine, semnat de mine și cu anexe ignorate ?

Vă mulțumesc anticipat, pentru sfaturi!
Un sfat, vă rog - original ascuns de părți!

Am pe rol o acțiune în anularea unui înscris/contract realizat între două societăți comerciale.
Este o înscriere în fals, a acestui înscris.
Am la dosar numai o fotocopie de pe acest înscris.
Nici lichidatorul și nici una dintre părți nu vrea să depună înscrisul original, în vederea criticării lui, în fața instanței.
Instanța are numai o fotocopie a înscrisului, netăgăduită de nici una dintre părți.
Ce să fac?
Referatul magistratului-asistent - procedură civilă

a. Referatul semnat de magistratul-asistent, în procedura recursului, trebuie să rămână atașat la dosarul cauzei?

b. magistratul-asistent care a semnat Referatul, mai poate participa la judecarea cauzei?

c. poate magistratul-asistent să motiveze soluția dată în recurs?
Vă mulțumesc, pentru răspuns!
În masa succesorală, nu sunt bunuri de nici un fel: nici mobile, nici imobile.
În schimb, există pasiv succesoral, respectiv, datoriile lui de cujus: despăgubiri, - stabilite prin hotărâri judecătorești, definitive, latură civilă, a dosarului penal.

Întrebare: succesorul/moștenitorul legal, poate fi obligat la plata datoriilor lui de cujus?

Am făcut ceea ce mi-aţi spus, aştept răspuns de la ITM

"freeelis", voi solicita angajatorului meu, plata salariului meu, numai pe luna lucrată sau plata salariului meu, până la ramânerea definitivă a hotărârii care se va da?
Multumesc. Asa am rezolvat