despre răspunsul la interogatoriul persoanelor juridice - în materie civilă
-----------------------------------------------------------------------------
Am depus interogatoriul formulat, pe hârtie - pe fața foii, spatele rămânând alb - cu întrebările spațiate și însoțite fiecare de un spațiu de răspuns, pentru ca pârâta - o bancă, să aibă suficient loc, după fiecare întrebare, pentru a răspunde chiar amplu: adică 5-7 linii.
Mai mult, după interogatoriu, dar odată cu acesta, am depus un număr de anexe, la care am făcut referire în unele dintre întrebările formulate.
Am semnat - ca reclamant, la fiecare întrebare scrisă.
---------
Răspunsul pârâtei a fost pe un alt grup de file, decât cel pe care îl depusesem eu, cu titlul de interogatoriu cu anexe.
Două răspunsuri ale pârâtei au fost ample - de 5 și de 6 rânduri, restul de 13 răspunsuri au fost monosilabice.
-------------------------------------
Întrebări pentru comunitate:
1) este legal ca persoana juridică să ignore setul de file, - scrise numai față, să aleagă selectiv, din corpul întrebărilor puse de mine, numai anumite părți, la care să răspundă monosilabic?
2) se poate înscrie în fals, răspunsul la interogatoriu - formulat de persoana juridică, cu constatarea nulității absolute, a acestuia, care, nu a respectat unitatea de formă, obținând un format total diferit, față de interogatoriul propus de mine, semnat de mine și cu anexe ignorate ?
Am pe rol o acțiune în anularea unui înscris/contract realizat între două societăți comerciale.
Este o înscriere în fals, a acestui înscris.
Am la dosar numai o fotocopie de pe acest înscris.
Nici lichidatorul și nici una dintre părți nu vrea să depună înscrisul original, în vederea criticării lui, în fața instanței.
Instanța are numai o fotocopie a înscrisului, netăgăduită de nici una dintre părți.
Ce să fac?
În masa succesorală, nu sunt bunuri de nici un fel: nici mobile, nici imobile.
În schimb, există pasiv succesoral, respectiv, datoriile lui de cujus: despăgubiri, - stabilite prin hotărâri judecătorești, definitive, latură civilă, a dosarului penal.
Întrebare: succesorul/moștenitorul legal, poate fi obligat la plata datoriilor lui de cujus?
Am făcut ceea ce mi-aţi spus, aştept răspuns de la ITM
"freeelis", voi solicita angajatorului meu, plata salariului meu, numai pe luna lucrată sau plata salariului meu, până la ramânerea definitivă a hotărârii care se va da?