Vreau sa imi schimb domiciliul dintr-un oras( orasul natal/ unde stateam cu parintii) in alt oras(unde stau cu viitoarea sotie, iar nunta va fi in 2014). Pana in momentul cand facem actele asa vrea sa am domiciliul la noua adresa. In cazul, cu domiciliul la parinti, venitul meu este = salariu lunar mama+salariu lunar tatal+eu(0 lei) / 3(membri). Iar in cazul, cu domiciliul la sotie(prin mutatie), venitul meu va mai avea legatura cu cel al parintilor? Cum voi aparea la Administratia Fiscala?
Va multumesc.
Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei, in alt oras, se va modifica venitul?
Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei, in alt oras, se va modifica venitul?
Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei se va modifica?