avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate gabriej

Activitate gabriej

Și pentru detasa personalului in Strainatate ce acte sunt necesare și pe ce perioadă ii pot detasa
Bună Ziua.
Doresc sa deschid o societate srl in Romania si sa prestez sevici in Franta.
În momentul de fata lucrez pentru o firma de interim di. Romania in franta dar societatea de aici din Franța imi propune de ceva timp sa îmi deschid o firma în România și sa îmi dea santiere, domeniul ar fi instalații sanitare. Ce trebuie sa știu înainte sa ma apuc ma refer la acte, taxe, etc etc. Am înțeles ca nu pot lucra mai mult de 3 luni în străinătate cu firma din România, ce trebuie sa fac sa fie totul legal, pentru început am fi doar 3 -4 oameni inclusiv eu ca și proprietar al societăți din România.
acum aproximativ 2luni am fost martor la o talharie( eram cu un amic de al meu in statia de tranvai caruia sub amenintarea unui cutit i-a fost sustras telefonul mobil iar dupa ce acesta a sunat la 112 ,adica 1minut mai tarziu , telefonul i-a fost returnat dupa care si-a luat o bataie zdravana si s-a ales cu o taietura de cutit in antebratul stang) dupa toate cele intamplate am fost la politie unde am depus o declaratie cu ceea ce am vazut in calitate de martor ... acum intrebarea mea este urmatoarea : imi pot retrage aceasta declaratie si daca da, care sunt urmarile ? Va multumesc!

Multumesc! o zi excelenta va doresc!
cineva mi-a dat 50 lei in anul1980 si eu trebuie sa ii dau astazi inapoi . Cum calculez in functie de inflatie cam cat trebuie sa ii dau eu astazi ? Va multumesc !