avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletazahariciuc

Activitate nicoletazahariciuc

Da, dar pe mine m-ar fi interesat sa intru in concediu crestere copil (fara a beneficia de indemnizatie crestere copil). Eu nu am dreptul sa imi iau concediu in calitate de salariat?
Buna ziua, la inceputul anului am deschis o I.I. - cod CAEN 0113, pentru care am depus toate declaratiile la finante, dar nu am avut activitate. Acum as vrea sa inchid II -ul si nu stiu care este procedura pentru a nu plati impozitele aiurea, eventual daca trebuie anul acesta le platesc dar la anul nu mai vreau sa platesc. Care este procedura?
Buna ziua, in aprilie am infintat o II pentru a putea beneficia de fonduri pe masura 112, dupa infiintare am depus declaratia 220 cu venit estimat pe 2013 - 1000 lei apoi au introdus declaratia 221 cu norma de venit pe care am depus-o si eu. Nelamurirea mea este de fapt eu platesc impozit de 2 ori pentru acelasi lucru?
Buna ziua, am o II deschisa (domeniu activitate agricultura) si sunt si salariata la o primarie de comuna. Am inteles ca, ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa suspend activitatea II -ului, lucru care nu pot sa il fac pentru ca beneficiez de fonduri europene. Pentru a primi stimulentul de insertie de 500 lei/luna trebuie neaparat sa ma intorc la lucru, adica nu pot sa imi iau concediu de la primarie si sa imi continui activitatea cu II -ul?
Buna ziua am si eu o dilema legata tot de indemizatie crestere copil. Am o II si sunt si salariata, ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie trebuie neaparat sa ma intorc si la lucru, adica de la locul de munca nu pot sa imi iau concediu fara plata si doar II sa functioneze in continuare?