avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu pentru ingrijire si crestere copil in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu pentru ingrijire si crestere copil in cazul unei PFA

Buna ziua

Daca titularul unei PFA ar intra in concediu de ingrijire si crestere copil pana la 2 ani, ce se intampla cu angajatii sai? Mai pot sa isi desfasoare activitatea sau nu?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
larisa-m, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoletazahariciuc , utilizator 14:42, 12 Septembrie 2013
Dumneavoastra va veti suspenda activitatea ca pfa pe aceasta perioada. Veti inchide si contractele de munca ale salariatilor.
Buna ziua am si eu o dilema legata tot de indemizatie crestere copil. Am o II si sunt si salariata, ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie trebuie neaparat sa ma intorc si la lucru, adica de la locul de munca nu pot sa imi iau concediu fara plata si doar II sa functioneze in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ralucad32 ralucad32 Buna ziua As dori sa ma ajuta-ti intr-o problema. Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului de pana la 2 ani si as dori sa ma intorc mai repede la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu indemnizatia pentru ccc daca te intorci mai repede la serviciu iar firma da faliment? Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune. O mama se intoarce mai repede cu un an la munca, dupa ce a nascut, pt a beneficia de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am o i.i. care are activitate? nicoletazahariciuc nicoletazahariciuc Buna ziua, am o II deschisa (domeniu activitate agricultura) si sunt si salariata la o primarie de comuna. Am inteles ca, ca sa pot beneficia de indemnizatia ... (vezi toată discuția)