avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate iosub_oana

Activitate iosub_oana

Răspuns la discuția Redobandire permis anulat
Buna seara. Ma aflu-n situatia de a da examen dupa implinirea unui an de la condamnare. Am pregatit tot dosarul insa dau sala normal, cu 26 intrebari sau cu 15?
Vă mulţumesc mult pt.că v-aţi răpit din timpul dvs
Într-adevăr, tot ce-i posibil să fie ce aţi spus dvs
Însă, nu e normal când întrebi un avocat, din calitate de client, ignorant şi oricum necăjit de situaţie, "dmnule x, cât mă costă reprezentarea dvs dpdv legal în procesul pt.problema X"? N-am întrebat cât e pt.audieri sau până la un anume stadiu
Dacă n-am primit nici copie după CAJ nici chitanţă, nu e abuz?
Bună ziua
Am o problemă
Am avut un accident rutier cu victimă, pt.care sunt cercetată penal.
Am un reprezentant legal, care acum, la începerea procesului (s-a fixat primul termen, de fond), mi-a cerut "reinnoirea contractului de asistenţă juridică".
Este...normal? Din clipa angajării dumnealui n-a făcut nimic pt.mine, în afara prezenţei în faţa Poliţiei, pt.o declaraţie. I-am plătit o sumă mare de bani. L-am întrebat: cât mă costă să mă reprezentaţi în Instanţă in cauza X?
Nu mi-a zis că e o sumă parţială, orh până la un anume pas
Cum să procedez?suma cerută e încă jumătate din cea plătită iniţial
Vă mulţumesc anticipat pt.răspuns
Buna ziua.Sunt noua aici si am o intrebare. In 2010 am fost condamnata la 9 luni cu suspendare pentru infractiunea de furt calificat .Acum in octombrie imi expira termenul de incercare.Mentionez ca in aceasta perioada nu am avut nicio problema cu legea.Se va sterge automat cazierul sau trebuie sa deschid un proces?O zi buna va doresc tuturor si astept raspunsurile voastre.