avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielsiatat

Activitate gabrielsiatat

Răspuns la discuția Poprire pe salariu
datoria este facuta chiriei restante si penalitatile pentru perioada 14.10.2008 - pana pe 31.10.2014 (apartamentul fiind al primariei municiupiului)
Buna ziua astazi vin si eu cu o intrebare un pic mai ciudata ... cazul sta cam asa :
mama mea era chiriasa a unui apartament dat de la primarie ... ea decedand in anul 2005 ... teoretic tatal meu ar fi urmatorul care trebuie sa aibe numele pe contract dar nu a fost asa deoarece din cauza unei datorii de 4000 lei nu a dorit sa schimbe contractul sa il puna pe numele lui ... tatal meu dupa decesul mamei a luato pe cai gresite (a intrat in patima alcoolului ) eu avand doar 13 ani pe vreme aceea m-am apucat sa muncesc cu ziua pentru ca eu mai aveam inca doi frati mai mici unul de 7 ani si unu de 8 ani ... cineva trebuia sa ii ingrijeasca ..tatal meu muncind la negru si "arzand" banii pe alcool si diferite vicii care le mai are ... in 2015 am fost evacuati eu fiind atunci in casa cu fratii mei in varsta de 17 respectiv 18 ani .. o perioada am stat pe la cine apucam pana mi-am gasit un loc de munca la care am stat in jur de 5-6 luni a fost deajuns cu banii care ii luam sa inchiriez un apartament cu chirie .. de un an si jumatate lucrez cu carte de munca cu jumatate de norma si stau la un coleg de munca fiindca salariu este mic .. in urma cu 2 saptamani mi0a venit poprire pe salariu ... intrebarea este : Eu trebuie sa platesc datoria tatalui meu ? ( vin cu acest subiect fiindca este vorba de o suma maricica 211550 lei ) daca ma puteti ajuta cu un sfat sau daca este vro solutie chiar va rog sa imi spuneti ... pentru cei care doresc sa spun mai detaliat ii pot trimite o poza cu acea scrisoare ca mi-a veni .VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT
Buna ziua o sa incep cu chestia care s-a intamplat Ș
am fost o famile de 4 membri tata + 3 copii din care 1 minor .. si am fost evacuati la inceputul lunii octombrie .. as dori sa stiu daca primaria trebuia sa dea o casa sociala sau ceva de gen sa nu ne evacueze .. si daca as putea face ceva sa imi puteti da un sfat ... va multumesc .. Cu multa stima
titularul a decedat adica mama mea ... si nu au vrut sa il schimbe ca tatal meu sa devina titular... macar de l-ar putea schimba ca sa pot sa imi fac C.I. permanenta sa nu mai fac provizorie ... cand am spus permanenta zic prin a face cum are toata lumea ... si lumea cand aude ca am C.I provizorie nu prea doresc sa ma angajeze ...
multumesc de raspuns
buna ziua daca stie careva ce as putea face ca primaria sa reinnoiasca contractul de inchiriere .... nu vor sa il inlocuiasca fiinca sunt datorii si din cauza aceasta nu doresc sa il schimbe trebuiesc ca datoriile sa fie la 0 cica ...dar ei nu se gandesc ca eu nu pot sa imi fac nici macar buletinul fiinca este si deteriorat ....este normala chestia ca eu sa fiu la 0 cu datoriile ca sa imi reinoiasca contractul ? multumesc celor care mi-au raspuns
as dori sa stiu daca se poate iesi cu buletinu provizoriu din tara ? daca nu se poate as vrea sa stiu cum as putea face sa pot iesi din tara ...buletinul pe o perioada nu pot sa mi-l fac din cauze familiare