buna ziua daca stie careva ce as putea face ca primaria sa reinnoiasca contractul de inchiriere .... nu vor sa il inlocuiasca fiinca sunt datorii si din cauza aceasta nu doresc sa il schimbe trebuiesc ca datoriile sa fie la 0 cica ...dar ei nu se gandesc ca eu nu pot sa imi fac nici macar buletinul fiinca este si deteriorat ....este normala chestia ca eu sa fiu la 0 cu datoriile ca sa imi reinoiasca contractul ? multumesc celor care mi-au raspuns
Reinnoirea contractelor de locatiune se realizeaza in baza unor norme,care obliga partile la respectarea anumitor termeni si conditii
Unul dintre termeni este acela ca se poate solicita prelungirea.schimbarea contractului,numai in situatia in care solicitantul se afla cu toate obligatiile de intretinere la zi fara debite in evidenta
titularul a decedat adica mama mea ... si nu au vrut sa il schimbe ca tatal meu sa devina titular... macar de l-ar putea schimba ca sa pot sa imi fac C.I. permanenta sa nu mai fac provizorie ... cand am spus permanenta zic prin a face cum are toata lumea ... si lumea cand aude ca am C.I provizorie nu prea doresc sa ma angajeze ...