Buna ziua. Nu stiu daca postez corect, imi cer scuze. Am o problema cu proprietarul garsonierei in care stau cu chirie. Marti, eram la munca si mi-a trimis un mesaj, intr-o ora daca nu sunt acasa schimba yala si nu mai intru in casa. Am avut cateva luni grele, nu am avut un loc de munca, si am avut datorii la intretinere si la caldura, pe care ieri le-am achitat. Contractul incheiat cu el nu este inregistrat la fisc, viza de flotant nu ne-a facut, deoarece nu este proprietarul legal al garsonierei, ea fiind a unei rude plecata in strainatate. Mi-a zis ca are imputernicire, dar nu am vazut nici un act, si cand am pus problema vizei de flotant, mi-a spus ca o sa o rezolvam in august.Prietena mea, cu care stau in chirie a vrut sa ia niste haine de schimb cand a auzit ca a schimbat yala, dar nu a fost lasata. M-am certat cu el marti seara, si m-a amenintat ca imi pierd locul de munca si imi face o gramada de probleme, si ca o sa imi petrec noaptea la o sectie de politie, si ca asta e cartierul in care s-a nascut si a crescut si ca nu imi permit sa tip la el. Ma scuzati daca am postat aiurea, si m-am cam balbait, dar nu pot sa gandesc limpede. Am 21 de ani, lucrez, si sunt la facultate. Imi puteti da un sfat ce sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
AndreiSeserman , utilizator
16:02, 15 Martie 2012