Buna ziua,
Am 22 de ani si caut consiliere legala in legatura cu tatal meu
Tatal meu mi-a facut viata un iad de cand m-am nascut..
Recent am avut niste discutii violente despre niste bani pe care el presupune ca i-as fi luat din casa, si nemaiputand sa stau cu el in casa, m-am dus sa stau 3-4 zile la o prietena care sta cu chirie in Bucuresti...
Cand m-am intors acasa, tatal meu m-a amenintat ca a facut plangere pentru Parasire de Domiciliu si ca va schimba yala pentru ca eu sa nu mai pot intra in casa...
Va rog sa-mi spuneti daca poate face asa ceva si ce anume as putea sa fac eu d.p.d.v. legal pentru a preveni acest lucru.
Mentionez ca nici o masura legala nu este prea drastica, deoarece nu mai pot trai in acest fel...
De asemenea va rog sa ma sfatuiti si in privinta masurilor legale pe care le-as putea lua in cazul mostenirii, divortului dintre parintii mei, si alte probleme care pot aparea in astfel de situatii
Va multumesc
mostenire dupa cine, mama e decedata?
legal, sa va dea afara, va trebui sa actoneze in instanta pt evacuare. daca schimba yala, va puteti adresa politiei cu o plangere pt tulburare de posesie.
in cazul divortului parintilor dvs, nu sunteti parte la partajul dintre cei doi
Divort
nina_crina
Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa ... (vezi toată discuția)