avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare apartament

Buna ziua o sa incep cu chestia care s-a intamplat Ș
am fost o famile de 4 membri tata + 3 copii din care 1 minor .. si am fost evacuati la inceputul lunii octombrie .. as dori sa stiu daca primaria trebuia sa dea o casa sociala sau ceva de gen sa nu ne evacueze .. si daca as putea face ceva sa imi puteti da un sfat ... va multumesc .. Cu multa stima

Alte discuții în legătură

Am dreptul la un termen sau ma poate da afara cand vrea?... Mama 23 Mama 23 Buna ziua. Sunt intr o situatie ciudata si am nevoie de ajutor. Am doi copii minori, unul de5 ani si unul de 6 si stau la tatal copiilor in apartament(este al ... (vezi toată discuția)
Unchiul nu vrea sa ne dea inscris sau mostenire, ajutor BalanAlex BalanAlex Eu si Fratele meu am muncit in strainatate si am construit 3 case pe terenul unchiului, Fratele lui tata. Ei ne-au promis ça ne vor da inscris sau ... (vezi toată discuția)
Divort de strain mirclau mirclau buna ziua Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)