avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua astazi vin si eu cu o intrebare un pic mai ciudata ... cazul sta cam asa :
mama mea era chiriasa a unui apartament dat de la primarie ... ea decedand in anul 2005 ... teoretic tatal meu ar fi urmatorul care trebuie sa aibe numele pe contract dar nu a fost asa deoarece din cauza unei datorii de 4000 lei nu a dorit sa schimbe contractul sa il puna pe numele lui ... tatal meu dupa decesul mamei a luato pe cai gresite (a intrat in patima alcoolului ) eu avand doar 13 ani pe vreme aceea m-am apucat sa muncesc cu ziua pentru ca eu mai aveam inca doi frati mai mici unul de 7 ani si unu de 8 ani ... cineva trebuia sa ii ingrijeasca ..tatal meu muncind la negru si "arzand" banii pe alcool si diferite vicii care le mai are ... in 2015 am fost evacuati eu fiind atunci in casa cu fratii mei in varsta de 17 respectiv 18 ani .. o perioada am stat pe la cine apucam pana mi-am gasit un loc de munca la care am stat in jur de 5-6 luni a fost deajuns cu banii care ii luam sa inchiriez un apartament cu chirie .. de un an si jumatate lucrez cu carte de munca cu jumatate de norma si stau la un coleg de munca fiindca salariu este mic .. in urma cu 2 saptamani mi0a venit poprire pe salariu ... intrebarea este : Eu trebuie sa platesc datoria tatalui meu ? ( vin cu acest subiect fiindca este vorba de o suma maricica 211550 lei ) daca ma puteti ajuta cu un sfat sau daca este vro solutie chiar va rog sa imi spuneti ... pentru cei care doresc sa spun mai detaliat ii pot trimite o poza cu acea scrisoare ca mi-a veni .VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:41, 4 Aprilie 2018
Datoria la care faceti referire de unde provine si de cand dateaza?
datoria este facuta chiriei restante si penalitatile pentru perioada 14.10.2008 - pana pe 31.10.2014 (apartamentul fiind al primariei municiupiului)
Incercat sa vedeti daca nu a intervenit prescriptia pentru anumite sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire LILI24 LILI24 Cat are dreptul la mostenire sotul meu daca tatal a decedat, daca o sa isi intretina mama supravietuitoare. Sotul meu mai are un frate. Doresc sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea mamei gaby09 gaby09 BUNA SEARA !MA NUMESC GABRIEL SI AS DORI SI EU DACA SE POATE UN SFAT IN LEGATURA CU SUCCESIUNEA DUPA DECESUL MAMEI.MAMA MEA A DECEDAT ACUM 4 ANI SI NU SA FACUT ... (vezi toată discuția)
Succesiune al1n al1n Suntem trei frati. Parintii nostri au avut un apartament de doua camere confort 1 decomandat, proprietate personala. In anul 2002 parintii au donat cu act de ... (vezi toată discuția)