avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate mitza67

Activitate mitza67

Vă rog frumos să îmi trimiteți și mie un model de hotărâre. Vă mulțumesc!
Vreau să înființez o asociație și aș vrea să știu care este suma minimă pentru patrimoniu inițial. (nu mi-e clar dacă un salariu minim brut sau 2)
Mulțumesc!
Bună ziua,
Vreau să înființez un ONG, dar nu vreau să apelez la o firmă de avocatură.
Am depus cererea pentru rezervare de denumire la Min.Justiției, iar următorul pas ar fi autentificarea Actului Constitutiv și a Statutului. Întrebarea este: Cum pot să creez actul const și statutul? Pot să iau un model de la orice asociație și să îl adaptez după ce cred eu că ar fi bine pentru asociația mea? sau există niște formulare standard și alte reguli clare ce trebuie respectate?
am crezut ca facturile (denumindu-se `fiscale`) ar trebui sa aiba un cod sau o serie fiscale. am aflat intre timp ca este treaba librariilor asta. :)
asta inseamna ca nu am nevoie de casa de marcat? iar codurile fiscale pentru facturi cum le obtin?
Multumesc!
vanzari produse - online
Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, si nici bani pentru a inchiria un spatiu comercial nu am. As putea inregistra casa de marca pe adresa mea din provincie si eu sa trimit o copie electronica (sau imprimata) a bonului fiscal o data cu produsul ? sau este neaparat nevoie de bonul fiscal in original?
Sau aveti alta idee pentru a incepe afacerea fara sa inregistrez casa de marcat in bucuresti?