avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate dapontestefan

Activitate dapontestefan

Răspuns la discuția Probleme cu firma de recuperare
Din punctul meu de vedere firmele de recuperari nu au nici un drept sa va contacteze daca nu sunteti instiintatai de banca in acest sens. Nu aveti nicio relatie contractuala cu ei si ceea ce fac se poate considera ca este hartuire si va puteti adresa procuraturii.Nimeni nu are dreptul sa va deranjeze daca nu face dovada ca actioneaza legal.Eu personal le urez ceva de dulce si nicio firma de recuperari nu a deschis actiune impotriva mea . Succes !
Probabil ca vor trimite prin posta procesul verbal si vor afirma ca nu ati vrut sa-l semnati.Vor atasa si un asazis martor.Va trebui sa ii dati in judecata si cei doi colegi ai dumneavoastra sa depuna marturie. Succes!
Răspuns la discuția Prescriere datorie facturi?
Multumesc
Buna ziua,
Exista vreun termen de prescriere datorie, catre furnizorii de servicii de telecomunicatie de exemplu ?Firmele de recuperare pot avea dreptul de a te hartui daca nu ai nici un fel de legatura contractuala cu ele ?
Multumesc,
Aveti dreptate ,insa vecina m-a rugat sa las craca, sa faca umbra la gaini.Acum nu mai are gaini !Vrea sa puna pomi.Daca solicita, puteam eu sa cosmetizez salcia.Insa daca acum a vrut, eu trebuia sa las totul, sa fac ce si cand spune dumneaei!Avem unii servici !
Buna ziua,
Ieri dimineata o vecina m-a rugat sa o las sa taie o craca din salcia din curtea mea care trecea peste gard in curtea acesteia.Am fost de acord ,cu conditia sa fiu si eu de fata, avand trista experienta din urma cu trei ani cand, aceiasi vecini, mi-au taiat jumatate din salcie, eu fiind de acord sa o cosmetizeze fara sa fiu si eu acasa.
Astazi dupa amiaza cand am ajuns acasa ,am constatat ca acestia taiasera deja circa 30% din salcie, fara sa tina cont ca am vrut in mod expres sa fiu de fata.Aceasta salcie era o adevarata frumusete si intentionam anul viitor sa construiesc o mica terasa la umbra acesteia, zece ani asteptand sa creasca pentru a putea realiza acest vis.Acum am un ciuf de craci cu cateva frunze si vor fi necesari ani de zile pentru a creste la loc.O alta problema ar fi ca am fost chiar injurat si scuipat,amenintat de catre ginerele acestei vecine care a si executat operatiunea de taiere.Aici insa nu am martori si nu pot proba afirmatiile mele.
Intrebarea mea este:nu pot face plangere penala la procuratura pentru violare de domiciliu si distrugere conform art.192 respectiv 217 din codul civil?
Dovada acetui fapt sunt resturile vegetale care sunt in curtea mea(un volum important de masa lemnoasa) si pe care nu le voi ridica pana nu se va face o eventuala constatare de ctre vreun agent constatator.