avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie facturi?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie facturi?

Buna ziua,
Exista vreun termen de prescriere datorie, catre furnizorii de servicii de telecomunicatie de exemplu ?Firmele de recuperare pot avea dreptul de a te hartui daca nu ai nici un fel de legatura contractuala cu ele ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: dapontestefan , utilizator 10:33, 5 Octombrie 2013
Termenul de prescriere este de 3 ani.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii firma bvr bvr Buna ziua! Spuneti-mi, va rog care este termenul de prescriere a unei datorii fata de un furnizor. Sau daca se prescrie vreodata datoria fata de un furnizor ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu prescrierea facturilor CountPorcula CountPorcula Am o mica nelamurire in ceea ce priveste prescrierea facturilor. Daca de exemplu am o factura de la o firma (telefonie mobila)care a fost emisa in 24.11.2008 ... (vezi toată discuția)
Despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi buna am inteles ca prescrierea trebuie invocata. cum se invoca asta? cum se face? si daca executorul va cere incuvintarea instantei si va trece la poprire ... (vezi toată discuția)