avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate razvan217

Activitate razvan217

Bună ziua,

Mi-am făcut un site de curând, m-ar interesa ce presupune dreptul de autor pe respectivul site.
O să trebuiască plătite taxe oricum sau numai în cazul în care am venit pe respectivul drept de autor?
Răspuns la discuția Viza de flotant
Eu nu am contract de inchiriere, prin urmare o sa trebuiasca sa vina gazda cu actul de proprietate. Asta insemnand ca nu o sa plateasca nimic, daca am inteles bine. Mie imi trebuie viza pentru a putea da de examen in orasul in care locuiesc momentan.
Discuție Viza de flotant
Buna ziua,

Pentru a face viza de flotant, gazda o sa plateasca ceva la taxe si impozite pe perioada in care o sa beneficiez de acea viza?
Răspuns la discuția Cazier - locul de obtinere
Am fost azi si merge din orice judet. Sunt aceleasi proceduri si se da si pe loc.
Buna ziua,

Pot scoate cazierul judiciar din alt judet, fara a avea viza de flotant in judetul respectiv?
Am inteles, dar faptul ca nu am contract de inchiriere nu o sa ma impiedice sa imi fac viza de flotant, nu? Adica se poate prezenta gazda cu actul de proprietate?
Si daca vreau sa dau si examenul, imi trebuie mutatie sau nu se poate nicicum?
Buna ziua,

Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios daca o pot face fara mutatie sau ce ar trebui sa fac,, unde sa ma duc mai exact.
Mentionez ca stau in chirie insa nu am niciun contract de inchiriere, insa ar putea gazda sa imi faca mutatie la adresa la care locuieste ea si dupa ce fac scoala, imi primesc si permisul sa ma stearga?