Mi-am făcut un site de curând, m-ar interesa ce presupune dreptul de autor pe respectivul site.
O să trebuiască plătite taxe oricum sau numai în cazul în care am venit pe respectivul drept de autor?
In primul rand nu aveti voie cu copy/paste de pe alte websiteuri, ca ati incalca astfel drepturile autorilor lor. Nu aveti voie sa puneti materiale piratate si nici linkuri catre crackuri.
Orice venit trebuie raportat la fisc pentru a fi taxat. Insa daca veti castiga doar 50 RON/an nu cred ca va sta fiscul sa va taxeze pentru asta, ca sunt doar bani de buzunar.
Drepturi de autor inseamna ca cine a scris, desenat sau fotografiat ceva original are dreptul de a dispune de ce a creat el insusi, inclusiv de a vinde altora si de a interizce tertilor sa reproduca operele sale. Atentie la libertatea de panorama, pentru fotografiile anumitor opere arhitectonice drepturi de autor poate avea arhitectul sau urmasii sai.
Drept de publicare
MrFB
Buna ziua!Sunt nou pe acest forum si ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate.
Am o problema,la care nu reusesc sa gasesc un raspuns sigur.As dori sa fac ... (vezi toată discuția)
Forum sau facebook
marfan
Buna ziua,
Daca cineva ar vrea sa publice o carte care sa contina discutiile de pe un forum sau postarile de pe facebook cu tot cu comentariile aferente, ce ... (vezi toată discuția)