Din cate imi amintesc da' mi-am sustinut declaratia...dat faptul ca cel de la cercetari penale cred ca incerca sa scape repede de mine, profitand de faptul ca nu am avut bani sa imi angajez aparator.. Nu imi amintesc exact ce am declarat.. Contraexpertiza este cea care ma trage la fund.
In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a cerut contraexpertiza din care a reiesit probabilitatea sa fi avut 1 la mie in momentul producerii accidentului. Nu am avocat si curand am proces. Ce solutie as putea primi, cat conteaza contraexpertiza in instanta si ce as putea face? Cu toata stima! Va multumesc!
In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a cerut contraexpertiza din care a reiesit probabilitatea sa fi avut 1 la mie in momentul producerii accidentului. Nu am avocat si curand am procesul. Ce solutie as putea prim cat conteaza contraexpertiza in instanta? Cu toata stima! Va multumesc!
In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a cerut contraexpertiza din care a reiesit probabilitatea sa fi avut 1 la mie in momentul producerii accidentului. Nu am avocat si curand am procesul. Ce solutie as putea primi? Va multumesc!