Atașez mai jos motivul pentru care a fost respins dosarul:
A. Nota de completare
Vă rugăm să prezentați următoarele:
- Se va reglementa situația juridică a construcțiilor, prin punerea în concordanță a suprafeței găsită în certificatul fiscal nr. ................ cu cea din documentația cadastrală, imobilul fiind în stare de indiviziune și nu se pot identifica titularii dreptului de proprietate asupra acestora din actele depuse la dosar (cu atât mai mult cu cât documentația menționează alt an de construire decât certificatul fiscal). De asemenea se va anexa declarație notarială dată de toți coproprietarii din care să rezulte situația juridică actuală a construcțiilor.
Bună ziua!
Dețin o proprietate în indiviziune cu alt proprietar. Am apelat la un cadastrist pentru a face cadastrul. Cadastristul a depus dosarul dar a primit referat cum că nu pot fi identificați proprietarii. Și ne-a trimis la fisc să dăm o declarație pentru certificatul fiscal. Nu am ajuns în timp util(5 zile), și a ieșit cadastru în care se specifică fără acte. Vă rog să-mi spuneți ce pași trebuie să urmăm pentru a rezolva problema și cam cât ar costa, estimativ. Vă mulțumesc!
Problema este ca persoana de la care a luat masina apare pe ambele brief-uri. E ca si cum ar veni un cetatean strain sa vanda masina in romania, sau un roman care sta in strainatate sa vanda in romania. Acuma intrebarea mea este: toti romanii care i-si cumpara masini in strainatate trebuie sa le declare la fisc la noi? Eu asa am dedus din toata chestia asta.
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:
Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din germania. Pe brief-l mic si pe brieful mare este trecuta persoana cared a cumparat masina din gremania.
Mi sa spus ca la inmatriculare o sa am nevoie de certificat fiscal de la prietena cum ca nu are datorii si ca a inregistrat masina la fisc.
Prietena cand a mers la administratia financiara sa ceara certificatul i s a spus ca si ea are nevoie de certificat fiscal de la persoana care a adus masina din germania.
Intrebarea mea este daca chiar are nevoie prietena mea de acest certificat fiscal de la persoana care a cumpart masina din germania, deoarece acea persoana nu a inmatriculat masina nici macar cu numere provizorii aici in romania?