avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dețin o proprietate în indiviziune cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dețin o proprietate în indiviziune cu alt proprietar. ...

Bună ziua!
Dețin o proprietate în indiviziune cu alt proprietar. Am apelat la un cadastrist pentru a face cadastrul. Cadastristul a depus dosarul dar a primit referat cum că nu pot fi identificați proprietarii. Și ne-a trimis la fisc să dăm o declarație pentru certificatul fiscal. Nu am ajuns în timp util(5 zile), și a ieșit cadastru în care se specifică fără acte. Vă rog să-mi spuneți ce pași trebuie să urmăm pentru a rezolva problema și cam cât ar costa, estimativ. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianivanciu , utilizator 14:56, 12 Decembrie 2022
Atașez mai jos motivul pentru care a fost respins dosarul:

A. Nota de completare

Vă rugăm să prezentați următoarele:

- Se va reglementa situația juridică a construcțiilor, prin punerea în concordanță a suprafeței găsită în certificatul fiscal nr. ................ cu cea din documentația cadastrală, imobilul fiind în stare de indiviziune și nu se pot identifica titularii dreptului de proprietate asupra acestora din actele depuse la dosar (cu atât mai mult cu cât documentația menționează alt an de construire decât certificatul fiscal). De asemenea se va anexa declarație notarială dată de toți coproprietarii din care să rezulte situația juridică actuală a construcțiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie. probleme intabulare stefanis stefanis Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe ... (vezi toată discuția)
Notarul a omis înscrierea actului de partaj în cartea funciara ... Adevar2 Adevar2 Notarul a omis înscrierea actului de partaj în cartea funciara Bună ziua!Va rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație ... (vezi toată discuția)
Partaj intre frati cu cadastru pe teren nu si pe casa mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Un partaj intre frati aupra unui titlu de proprietate pentru care ar trebui facut cadastru si intabulare. Pe una din suprafete s-a construit o casa prin ... (vezi toată discuția)