avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate CATALINUXP

Activitate CATALINUXP

Răspuns la discuția Moartea prof. dr. Ion Deleanu
O Mare Pierdere pentru "marea harababură" din dreptul românesc !
Dumnezeu să-l odihnească !
Răspuns la discuția Amenda neprezentare CI
Mulţumesc @alina-maz pt. că mai există oameni care iau atitudine împotriva autorităţilor statului care sunt remunerate şidin buzunarul nostru şi aşa destul de gol !!! Vă încurajez să faceţi acest demers !

@cyan a scris

Se poate solicita schimbarea amenzii in avertisment avand in vedere pericolul minim al faptei.

Probabil agentul din Calarasi a vazut masina cu numar de B, conducatoare auto probabil 20-25 maxim 26 de ani , masina cool, hai sa ne aratam mushchii calarasheni la bucureshtence!

Profund respect şi admiraţie @cyan !

Domnişoară, dovediţi că "bucureshtencele" au şi creier, nu numai numere de "B" cu care pot umfla "mushchii calarasheni" !

Aşteptăm cu nerăbdare veşti despre soluţionarea acestui caz !
Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului că recepţionez programele care mă interesează cu ajutorul antenelor parabolice personale (3) aflate pe terasa blocului. Menţionez că nu am posibilitatea de a recepţiona sateliţii respectivi de la balcoane sau geamuri, din cauza orientării către nord. Am fost somat de către asociaţia de locatari autoproclamată să le dau jos în vederea reabilitării termice a blocului, în baza legii 230/2007. Consider că fiind proprietar de apartament, am dreptul la o cotă parte din terasa blocului. Menţionez deasemeni că nu sunt singurul posesor de antene (3) aflate pe terasa blocului. Ba mai mult, mi-au dat şi un termen limită destul de scurt. Întrebarea mea este: în baza cărei legi mă poate obliga să dezafectez antenele autoproclamata asociaţie de locatari ? Mulţumesc anticipat tuturor.