avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Paul1995

Activitate Paul1995

Discuție Uz de fals
salut, acum vreo 6-7 luni mi s-a intocmit dosar penal pentru "circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania" si mi s-a retinut permisul si toate actele masinii, acum cand am fost la Parchet, mi s-a spus ca s-a schimbat acuzatia, si is cercetat pentru "uz de fals" asta pt o semnatura la actul de V-C pe care samsarul a facut-o in numele persoanei din carte. Intrebare: daca fac o cererere la Prim-Procuror sa-mi redobandesc dreptul de a conduce, ce sanse de reusita am?
de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca procuroru e in concediu. Cat dureaza un concediu la procurori, care stiti cum se termina cazul si in cat timp aproximativ? ca m-am saturat sa stau sa astept dupa acesti indivizi. #-o#-o#-o
partea a2-a a raspunsului dumneavoastra voiam sa aflu de aici, va multumesc!
e avocatul platit pentru asta, zic eu
cum spune si titlul, pentru asta sunt acuzat, de aproape 3 luni de zile nu am aflat nimic de stadiul dosarului, as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta si care ar fi consecintele, exista posibilitatea sa-mi anuleze permisul? daca ati trecut printr-un asemenea caz, as vrea sa stiu cat a fost suspendarea?mai multe detalii, va rog
Răspuns la discuția Asigurare si ITP false
eu nu am garantia ca sunt bune, ca asa am luat-o, si cu siguranta ala de la care am luat-o le-a facut false. ca el are vreo 6 masini de spania in curte...deci e clar!
ei cand m-au oprit, au dat prin statie seria de pe asigurare si inca ceva de la itp. Si ei au zis ca din august anul trecut nu mai sunt valabile actele. nu contest chestia asta, dar nu inteleg care e vinovatia mea in toata treaba asta...acum trebuie sa ma duc la 70 de km de mine sa imi iau dovada cu drept de circulatie, nu imi putea da de atunci, de cand m-au oprit si mi-au luat actele!
astazi am fost la politie si mi s-a zis sa iau legatura cu politistul care mi-a retinut actele pentru a-mi primi dreptul de a conduce( dovada). Mie nu mi s-a zis nimic ca dosarul ar fi fost trimis in instanta, dar mi-a zis ca urmeaza. Nu am primit niciun rechizitoriu si nici un material de raspundere penala. Cred ca dosarul meu e inca la respectivul politist!
eu intru aici, dar chestia e ca eu nu am avut cunostinta de chestia asta, deci nu stiu care ar fi vina mea "art.85 al.4 din Oug.195/2002
(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale carui placute cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani. " rog sa imi raspunda cineva care a trecut prin asta, sau un avocat, sa stiu ce e de facut!

pai mie politistii mi-au zis ca se termina totul repede, cam intr-o luna imi iau si permisul si actele masinii. O sa fiu chemat o singura data la parchet si o sa imi dea actele si placutele cu numarul de inmatriculare inapoi. Acum nu stiu ce sa cred...