avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania

cum spune si titlul, pentru asta sunt acuzat, de aproape 3 luni de zile nu am aflat nimic de stadiul dosarului, as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta si care ar fi consecintele, exista posibilitatea sa-mi anuleze permisul? daca ati trecut printr-un asemenea caz, as vrea sa stiu cat a fost suspendarea?mai multe detalii, va rog
Cel mai recent răspuns: Paul1995 , utilizator 13:20, 3 Ianuarie 2014
Pentru a clarifica situatia cu care va confruntati,solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil,sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza
e avocatul platit pentru asta, zic eu
Buna seara,

Dupa cum spune si colega mea, singura solutie si cred eu, cea mai eficienta, ar fi sa intrebati prim-procurorul parchetului unde se fac cercetari de stadiul dosarului.
Pai daca e avocatul platit, zic eu, ce doriti sa aflati de aici?sa mearga sa se intereseze, solicitatii sa va informeze despre posibilele implicatii.
Totul depinde de acuzatiile care vi se aduc, ce fapte se retin, daca procurorul o sa se dispuna o solutie de netrimitere in judecata, posibil sa primiti o suspendare a dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile si apoi sa vi se restituie permisul, daca o sa fiti trimis in judecata si condamnat, permisul, in urma hotararii de condamnare ramasa definitiva, se va anula.
partea a2-a a raspunsului dumneavoastra voiam sa aflu de aici, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus un autovehicul fara permis de conducere AndreiTarantula25 AndreiTarantula25 Buna ziua. Acum câteva nopți am condus un autovehicul înmatriculat fara a poseda permis de conducere si am fost oprit de o patrula de poliție care ... (vezi toată discuția)
Dosar la parchet de 5 luni, nici un raspuns pana acum Mony_otv2002 Mony_otv2002 Buna seara, in urma cu un an si jumatate, mai exact in noaptea de 30 iunie 2012, am fost surprins baut la volan, cu o alcoolemie de 0.47 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat petrodan petrodan Buna ziua! pe 1 martie m-au oprit in bucuresti si mi-au ridicat permisul pt ca am condus cu el suspendat. pierdusem in recurs si inca nu-mi venise acasa ca tb ... (vezi toată discuția)