Buna ziua. Acum câteva nopți am condus un autovehicul înmatriculat fara a poseda permis de conducere si am fost oprit de o patrula de poliție care executau controale de rutina. Mi s-a făcut dosar penal in noaptea respectiva pt conducerea autovehiculul fara permis de conducere. Am terminat școala auto acum 2 saptamâni si nu băusem nimic in noaptea rezpectiva. Am 18 ani si nu am antecedente, asta e primul meu dosar penal. Ce pedeapsa primesc??? Si o sa ajung la tribunal cu cazul acesta sau doar la procuror? Va multumesc pt răspunsuri!
Bine ar fi pentru dvs sa primiti o solutie de netrimitere in judecata, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul obtinut eventual in perioada cercetarilor se va anula, apoi, pana nu va reabilitati, alt permis nu o sa mai puteti obtine.
deci este posibil sa scap doar cu amenda si fara sa mi se suspende dreptul de a sustine examenul pt obtinerea permisului auto? ar trebui sa imi iau avocat?? va multumesc frumos pt raspunsuri
Permis auto
GeorgeG
Buna ziua!
As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
O persoana a fost trimisa in judecata pentru conducere fara permis auto. Desi in dosarul de ... (vezi toată discuția)