Bunicul meu se va opera la sfarsitul lunii de cataracta si am aflat ca se poate deconta o parte din suma necesara pentru cristalin
ce trebuie facut? care sunt pasii de urmat?
va multumesc anticipat
am cumparat acum 7 ani o masina, in leasing, pe firma. am vorbit cu contabila firmei la momentul respectiv, inregistrarea s-a facut deci pe persoana juridica. acum o luna am descoperit ca nici o factura lunara nu a fost inregistrata in actele contabile, prin urmare masina este doar cu numele pe firma. am toate chitantele din cei 7 ani, ideea era ca la sfarsitul leasingului sa se deduca tva-ul, lucru care nu mai este posibil in momentul de fata..
se mai poate repara ceva??
multumesc anticipat
va multumesc pentru raspuns.
problema e ca am primit chiar si o decizie de la administratorul judiciar in care suntem anuntati de "denuntarea contractului colectiv de munca" : (mentionez ca am si CIM)
" Astfel, în temeiul art. 20 alim. 1) lit. j coroborat Cu prevederile art. 86 alín. 1) din Legea nr.
85/2006 privind procedura ínsolventei, administratorul judíciar a decis denunTarea
contractului Colectiv de muncä al SC xxx SA înregistrat la Inspectoratul Teritorial de
Muncä a judetuluí xx sub nr. xx ridicat la data de xx 2013, datoritä díficultâ'gilor
economíce ale socíetätií, în contextul procedurií de ínsolventä reglementatä de Legea
85/2006 declangatä împotriva societäëii xx."
avem sanse sa castigam daca ii dam in judecata pentru aceasta ilegalitate?
firma la care lucrez a intrat in insolventa, si administratorul judiciar a anulat contractul colectiv de munca. Prin urmare, nu voi primi salariile compensatorii - cinci la numar - care mi se cuveneau. este legal?
De asemenea, am fost o perioada in somaj tehnic - 10 zile - perioada pentru care nu am primit cei 75% din salariu, ci am fost anuntata ca pentru acei bani suntem inscrisi la masa credala. Dar colegii care nu au fost in somaj tehnic in aceeasi perioada si-au primit salariile intregi. este legal?