avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate vicr

Activitate vicr

Buna ziua,

Bunicul meu se va opera la sfarsitul lunii de cataracta si am aflat ca se poate deconta o parte din suma necesara pentru cristalin
ce trebuie facut? care sunt pasii de urmat?
va multumesc anticipat

buna ziua,

am cumparat acum 7 ani o masina, in leasing, pe firma. am vorbit cu contabila firmei la momentul respectiv, inregistrarea s-a facut deci pe persoana juridica. acum o luna am descoperit ca nici o factura lunara nu a fost inregistrata in actele contabile, prin urmare masina este doar cu numele pe firma. am toate chitantele din cei 7 ani, ideea era ca la sfarsitul leasingului sa se deduca tva-ul, lucru care nu mai este posibil in momentul de fata..
se mai poate repara ceva??
multumesc anticipat

Răspuns la discuția Salarii compensarii in insolventa
va multumesc pentru raspuns.
problema e ca am primit chiar si o decizie de la administratorul judiciar in care suntem anuntati de "denuntarea contractului colectiv de munca" : (mentionez ca am si CIM)

" Astfel, în temeiul art. 20 alim. 1) lit. j coroborat Cu prevederile art. 86 alín. 1) din Legea nr.
85/2006 privind procedura ínsolventei, administratorul judíciar a decis denunTarea
contractului Colectiv de muncä al SC xxx SA înregistrat la Inspectoratul Teritorial de
Muncä a judetuluí xx sub nr. xx ridicat la data de xx 2013, datoritä díficultâ'gilor
economíce ale socíetätií, în contextul procedurií de ínsolventä reglementatä de Legea
85/2006 declangatä împotriva societäëii xx."

avem sanse sa castigam daca ii dam in judecata pentru aceasta ilegalitate?

firma la care lucrez a intrat in insolventa, si administratorul judiciar a anulat contractul colectiv de munca. Prin urmare, nu voi primi salariile compensatorii - cinci la numar - care mi se cuveneau. este legal?
De asemenea, am fost o perioada in somaj tehnic - 10 zile - perioada pentru care nu am primit cei 75% din salariu, ci am fost anuntata ca pentru acei bani suntem inscrisi la masa credala. Dar colegii care nu au fost in somaj tehnic in aceeasi perioada si-au primit salariile intregi. este legal?

va multumesc anticipat