avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare CASMB pentru operatie de cataracta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare CASMB pentru operatie de cataracta

Buna ziua,

Bunicul meu se va opera la sfarsitul lunii de cataracta si am aflat ca se poate deconta o parte din suma necesara pentru cristalin
ce trebuie facut? care sunt pasii de urmat?
va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: IlieLicu , utilizator 16:31, 9 Februarie 2023
Eu mi-am operat bunicul la o clinica privata. Iti recomand. Costa putin mai mult dar atentia cu care este tratat este mult mai importanta! Am ales Opticristal, din Brasov pentru aceasta operatie de cataracta. In caz ca aveti nevoie, aici este adresa: [ link extern ]
Decontare operație cataractă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Posibil inselaciune comisa de catre un doctor - operatie efectuata in spital de stat platita unei clinici private gambino90 gambino90 sunt in urmatoarea problema: copilul meu (are 4 luni) a fost diagnosticat cu glaucom, medicul de familie mi-a emis o trimitere medicala la spitalul de ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)