am 45 de ani impliniti in mai,anul asta.nu am semnat de nici o primire a banilor,ptr.ca nu i-am primit.fapt consemnat de dna notar,in momentul in care am fost la dumneaei si am cerut sa vad ce am semnat.desi am prezentat buletinul,a refuzat,si m-a intrebat daca am primit banii.am plecat fara sa raspund,ptr.ca m-a deranjat atitudinea dur-rautacioasa a ei,faptul ca nepotul impricinat-mandatarul,a fost chemat la ea ca sa ii comunice de faptul ca am trecut pe acolo,si m-am informat.cind am semnat la notar,am fost scoasa din spitalul de psihiatrie,fiind sub efectul sedativelor.de asta imi e neclar in totalitate ce s-a intimplat atunci.m-ati intrebat de ce sufar:din1993 de lupus eritematos sistemic-o boala pe fond de stres,am fost studenta,dar am facut o vasculita cerebrala,fapt care mai tirziu,1998,m-a determinat sa fac psihoza schizofrenica,acum schizofrenie.nu e nici o jena din partea mea sa marturisesc slabiciunea psihiatrica.e o boala,ca atitea alte boli!
in articolul ce pot face,mentionam ca am semnat niste procuri ptr vinzare ap.mostenire comuna eu,sora mea cu familia ei.intelesesem ca va fi scoasa casa la licitatie,bla,bla,bla.m-am speriat si am semnat acele imputerniciri.nu mi-a revenit nimic din vinzare desii mandatasem pe unul din nepoti.legat de monstruoasa datorie nu aveam decit 50 si ceva demilioane vechi,si 29 milioane vechi penalitati.sora mea cind m-a adus in locuinta ei a spus ca din pensia mea de urmas dupa tata si indemnizatia de persoana adulta cu handicap,sa dau la intretinere.am dat 800 lei in ianuarie dar nu am primit chitanta de la nepotul meu,ales pe incredere mandatar.banuiesc ca sint o victima.aici la sora mea,unde locuiesc cu viza,am mincat bataie,si am o viata stresanta.sora mea imi produce socuri.eu am ingrijit pe mama mea mult timp,inainte de a murii dar a fost un om rau care m-a chinuit.nu aveam in permanenta liniste si mincare.eu acum ma tem sa anunt autoritatea tutelara de rekle tratamente,ca ma bate.cum sa fac,sa nu mai am de a face cu ea si ei?ma simt in aer!
da,intradevar.am dezbatut mostenirea pe apartamentul parintesc dupa decesul tatalui,si acum dupa decesul mamei.nu sint de acord cu pretul,care injumatatit,nu imi asigura posibilitatea sa achizitionez altul.si ma mai tem de faptul ca eu,fiind persoana cu handicap grad 2,curator e sora mea,deci ma tem ptr.siguranta mea financiara,si integritatea mea.spun asta,ptr.ca locuind la ea,a pus stapinire pe veniturile mele,nu am nici un ban in buzunar.nu am libertatea de a locui unde doresc,in oras,pitesti,ci sint tinuta in alta localitate,la tara,sa cresc porci!amreclamat aici la politie.rele tratamente.si nu s-a luat nici o masura!ma simt incurcata de rudenia mea cu sora mea,si ma simt batjocorita si exploatata!am incercat sa ma fac ca nu inteleg,dar ei ma iau drept proasta,cred.vorbind sincer,vreau sa scap de legatura asta si de dovada prostiei si inconstientei mele:procurile si curatela!nu stiu cum ma voi descurca cu tribunalul,daca nu am un ban in buzunar!va multumesc ca sinteti amabila si ma sfatuiti,sint disperata,si m-am saturat sa maninc bataie,si sa fiu leftera!
eram bulversata de moartea mamei,plina de datorii...fiind persoana cu handicap,schizoida,nu pot lasa lucrurile asa.atunci inclinam din cauza datoriilor sa vind,dar pretul mic 122660lei,obtinut pe casa si faptul ca acum locuiesc la sora mea care e o fire dura,ma nemultumeste.eu nu am incasat nimic,iar datoriile au fost platite de ei din banii de pe casa incasati de ei!ma mira atitudinea notarei,care nu mi-a aratat ce am semnat.acum sper ca prin autoritatea tutelara sa ma eliberez de ei!
sint persoana cu handicap si am pensie de urmas.am lupus eritematos sistemic si schizofrenie.in 2013,ianuarie am mers sa semnez niste procuri in favoarea nepotului meu,care fara stirea mea a vindut apartamentul familiar fara stirea mea.ei m-au atras la ei acasa,cu promisiunea sa recuperez datoria la intretinere.apartamentul familiar dupa decesul mamei in 2012,a ramas sorei mele si mie.scoasa din spital,am semnat procuri,si m-am trezit cu casa vinduta.acum locuiesc la sora mea care se comporta urit,chiar m-a batut,nu o data!nu cunosc pretul vinzarii ap.si banii nu mi-au parvenit mie,partea mea,fiind cheltuiti de familia sorei mele!ce pot face?nu sint de acord cu vinzarea,si din conturile lor,am platit o serie de datorii ale mele.notarul unde am semnat procurile,nu imi da pe buletin,copii!deci?
din 2001,primesc pensie de urmas dupa tata.dupa decesul mamei in 2012,m-am mutat din galati,in pitesti,la sora mea!argesul-pitestiul,mi-a respins dosarul,iar galatiul,a continuat sa plateasca o suma mai mica pe mandat postal suma de1096lei,fata de 1116lei initial!acum interesindu-ma la casa jud. de pensii mi-i s-a comunicat ca scaderea si de data asta a pensiei,acum la valoarea de 836lei,se datoreaza,lucrului dosarului,si neacordarii cass!?ce mai e si asta,mai ales ca sint si persoana cu handicap,gradul 2!