avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut, dar nu stiu continuarea!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut, dar nu stiu continuarea!

in articolul ce pot face,mentionam ca am semnat niste procuri ptr vinzare ap.mostenire comuna eu,sora mea cu familia ei.intelesesem ca va fi scoasa casa la licitatie,bla,bla,bla.m-am speriat si am semnat acele imputerniciri.nu mi-a revenit nimic din vinzare desii mandatasem pe unul din nepoti.legat de monstruoasa datorie nu aveam decit 50 si ceva demilioane vechi,si 29 milioane vechi penalitati.sora mea cind m-a adus in locuinta ei a spus ca din pensia mea de urmas dupa tata si indemnizatia de persoana adulta cu handicap,sa dau la intretinere.am dat 800 lei in ianuarie dar nu am primit chitanta de la nepotul meu,ales pe incredere mandatar.banuiesc ca sint o victima.aici la sora mea,unde locuiesc cu viza,am mincat bataie,si am o viata stresanta.sora mea imi produce socuri.eu am ingrijit pe mama mea mult timp,inainte de a murii dar a fost un om rau care m-a chinuit.nu aveam in permanenta liniste si mincare.eu acum ma tem sa anunt autoritatea tutelara de rekle tratamente,ca ma bate.cum sa fac,sa nu mai am de a face cu ea si ei?ma simt in aer!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:38, 7 Decembrie 2013
In procura cu pricina, ati precizat ca ati primit vreo suma de bani? S-a vandut casa cu acea procura? Când s-au intamplat toate aceste lucruri, in ce an? Ce varsta aveti si de ce afectiune suferiti,( cu privire la starea de sanatate raspundeti doar daca doriti).

V-am intrebat aceste lucruri ptr ca sunt importante ptr a primi un raspuns cat mai complet si cat mai aproape de ceea ce rezulta din ceea ce povestiti.

Daca ati semnat procura, aveti discernamant si ati semnat ca ati primit banii, atunci nu mai este nimic de facut. Daca nu s-a vandut casa puteti revoca procura.
Pana una alta puteti apela la ajutorul politiei ptr ceea ce vi se intampla.

am 45 de ani impliniti in mai,anul asta.nu am semnat de nici o primire a banilor,ptr.ca nu i-am primit.fapt consemnat de dna notar,in momentul in care am fost la dumneaei si am cerut sa vad ce am semnat.desi am prezentat buletinul,a refuzat,si m-a intrebat daca am primit banii.am plecat fara sa raspund,ptr.ca m-a deranjat atitudinea dur-rautacioasa a ei,faptul ca nepotul impricinat-mandatarul,a fost chemat la ea ca sa ii comunice de faptul ca am trecut pe acolo,si m-am informat.cind am semnat la notar,am fost scoasa din spitalul de psihiatrie,fiind sub efectul sedativelor.de asta imi e neclar in totalitate ce s-a intimplat atunci.m-ati intrebat de ce sufar:din1993 de lupus eritematos sistemic-o boala pe fond de stres,am fost studenta,dar am facut o vasculita cerebrala,fapt care mai tirziu,1998,m-a determinat sa fac psihoza schizofrenica,acum schizofrenie.nu e nici o jena din partea mea sa marturisesc slabiciunea psihiatrica.e o boala,ca atitea alte boli!
Daca sunteti diagnosticata cu schizofrenie cum sa semnati niste procuri?Nu aveti un curator stabilit legal?Acel act poate fi lovit de nulitate absoluta pentru ca dvs nu ati avut discernamant datorita bolii ,aduceti certificat privind boala mintala.Nepotul v-a pacalit ca sa va ia casa.Actul se poate anula daca se dovedeste ca in momentul semnarii dvs nu ati discernamant.
A ciu era casa? Nu va puteti muta inapoi?
Mergeti la notar si revocati procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? 17051968 17051968 sint persoana cu handicap si am pensie de urmas.am lupus eritematos sistemic si schizofrenie.in 2013,ianuarie am mers sa semnez niste procuri in favoarea ... (vezi toată discuția)
Discernamant svixer svixer Cum poti dovedi ca o persoana nu a avut discernamant cu 4 ani in urma ? La ora actuala chiar nu are discernamant (nu exista un act in care este pus sub ... (vezi toată discuția)
Revocare procura de vanzare sorinnedelcu sorinnedelcu Buna seara! problema mea este legata de revocarea unei procuri de vinzare a unui teren agricol la 2 zile dupa ce a fost autentificata la notar..in ziua x am ... (vezi toată discuția)