avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nedumerire!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nedumerire!

din 2001,primesc pensie de urmas dupa tata.dupa decesul mamei in 2012,m-am mutat din galati,in pitesti,la sora mea!argesul-pitestiul,mi-a respins dosarul,iar galatiul,a continuat sa plateasca o suma mai mica pe mandat postal suma de1096lei,fata de 1116lei initial!acum interesindu-ma la casa jud. de pensii mi-i s-a comunicat ca scaderea si de data asta a pensiei,acum la valoarea de 836lei,se datoreaza,lucrului dosarului,si neacordarii cass!?ce mai e si asta,mai ales ca sint si persoana cu handicap,gradul 2!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas ginavirginica ginavirginica Buna ziua,am si eu o mare problema cu pensia de urmas de care ar trebui sa beneficieze sora mea in urma decesului tatalui nostru.Sora mea,care acum are 45 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș tibicatalin tibicatalin Bună seara , am o poveste un pic mai complicată .. eu si sora mea am beneficiat de pensie de urmas de pe urma parintilor nostrii. De la decesul mamei ... (vezi toată discuția)
Pensie de mostenitor pentru o persoana cu handicap psihic jewelled jewelled Sora mea este o persoana cu handicap psihic accentuat, cu o pensie de 600 lei si in varsta de 38 ani. In urma decesului mamei noastre poate beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)