avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate laurion32

Activitate laurion32

care e ultima zi in care poate fi depus raspunsul la intampinare ?
comunicare adresa judecatorie data 17.01.2014
data postei din loc. judecatoriei 20.01.2014
data postei din loc. de domiciliu 21.01.2014
eu am primit pe 22.01.2014 raspunsul la intampinare de la postas
Discuție proces
Faptele de care sunt acuzat au fost savarsite de o alta persoana cunoscuta vanzatoarei barului, aceasta indicandu-ma cu rea intentie pe mine la sosirea agentului de politie.
Discuție Proces verbal
descriere fapta : Aflandu-se in barul x de pe strada x a provocat scandal spargand mai multe pahare
am fost sanctionat cu 500 lei fapte prevazute de art. 3 pct. 24 din legea 61/1991 R
sanctionate de art. 4 alin 1 lit. b, agentul de politie are si martor in procesul verbal
n-am semnat procesul verbal si nici nu am martori de citat
solutii motive plangere contraventionala pe langa negarea faptelor ?
eu invoc art.5 alin 5 din OUG 2/2001 si art. 21 alin 3 din aceeasi ordonanta, precum si descrierea vaga sau in termeni generali a faptei contraventionale.
cer anularea procesului verbal si in subsidiar transformarea acestuia in avertisment
daca data citarii pe un p.v. este 25.10.2013 ultima zi cand poate fi depusa plangerea este 11.11.2013 deoarece nu se ia in calcul prima si ultima zi lucratoare la 15 zile avute la dispozitie pentru contestatie ?
care este onorariu unui avocat pentru o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de 500 lei si reprezentare in instanta a contravenientului ?
data proces verbal 27.09.2013 nesemnat, neridicat de la posta
data afisare 25.10.2013 in cutia postala
poate fi inaintata plangere contraventionala in termen de 15 zile de la 25.10.2013 ?
se adreseaza judecatoriei sau tribunalului ?
pe fond ma pot reprezenta singur in fata instantei , fara avocat ?la o plangere contraventionala a uni pv
Discuție Contestare PV
am fost sanctionat cf art. 3 pct 24 pentru un asa zis scandal si mai multe pahare sparte se mentioneaza in pv cu amenda in cuantum de 500 lei in data de 27.09.2013
nu am semnat pv si data afiasare apare 25.10.2013
intentionez sa formulez plangere contraventionala deoarece cele de care sunt acuzat nu sunt adevarate.
am vreo sansa cu propria declaratia in fata instantei despre cel intamplate ?
pe 28.09.2013 am fost sanctionat si inca nu am primit pv