avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare PV
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare PV

am fost sanctionat cf art. 3 pct 24 pentru un asa zis scandal si mai multe pahare sparte se mentioneaza in pv cu amenda in cuantum de 500 lei in data de 27.09.2013
nu am semnat pv si data afiasare apare 25.10.2013
intentionez sa formulez plangere contraventionala deoarece cele de care sunt acuzat nu sunt adevarate.
am vreo sansa cu propria declaratia in fata instantei despre cel intamplate ?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
laurion32, utilizator
Pentru a determina instanta de judecata sa admita plangerea ,este necesar sa sustineti si sa probati temeinic ,eventual cu martori varianta conform careia cele de care sunt acuzat nu sunt adevarate.

Este necesar sa probati cele pe care le sustineti in plangerea contraventionala. Ca probe ar trebui sa solicitati incuviintarea probei cu martori.
Nu e o solutie stralucita sa nu semnati, mai indicat e sa povestiti in PV varianta dv., asta va ajuta mai mult.
Iar sansele depinde exclusiv de probe si de cum e incheiat PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal laurion32 laurion32 descriere fapta : Aflandu-se in barul x de pe strada x a provocat scandal spargand mai multe pahare am fost sanctionat cu 500 lei fapte prevazute de art. 3 ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv neacordare de prioritate sandoo1 sandoo1 Astazi mi-a fost retinut permisul de conducere in baza neacordarii de prioritate. Eram intr-o intersectie semaforizata incadrat pentru stanga. Semaforul era ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala conform legii nr. 61/1991 maria_corina29 maria_corina29 am primit in seara asta o amenda de la politie pentru ceva ce n-am facut. am alergat infractorul si l-am prins dar tot eu sunt cel care a luat amenda ca am ... (vezi toată discuția)