avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere contraventionala

daca data citarii pe un p.v. este 25.10.2013 ultima zi cand poate fi depusa plangerea este 11.11.2013 deoarece nu se ia in calcul prima si ultima zi lucratoare la 15 zile avute la dispozitie pentru contestatie ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:40, 3 Noiembrie 2013
Adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Tardiv sau nu? alin2106 alin2106 Am primit un p-v pe 6 iunie. Am avut termen 15 zile pt contestatie. Am depus-o pe 25 iunie. E tardiv sau nu? De ce? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 15 zile de formulare a unei plangeri contraventionale? kripteya kripteya vreau sa stiu exact,argumentat cu articol din codul de procedura civila -alte legi,spete - daca cele 15 zile pentru a depune contestatie la procesul verbal de ... (vezi toată discuția)