avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Tanjala

Activitate Tanjala

Buna ziua, sotul meu nascut pe 24 decembrie 1959, are 31 ani vechime, cand poate iesi la pensie anticipata (cu penalizare sau fara penalizare)
Va multumesc frumos !
Buna ziua! Sunt nascuta pe data de 18 luna 7 an 1957. Am vechime in campul muncii de 39 ani si 6 zile .Cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare?
Buna ziua! Sunt nascuta pe data de 18 luna 7 an 1957. Am vechime in campul muncii de 39 ani si 6 zile .Cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare?

Firma o sa cumpere un program pe calculator si o sa vina un domn sa faca prezentarea.
O sa fim toti angajatii si o sa prezinte pe videoproiector. De semnat nu semnez nimic. In caz ca o sa cumpere programul poate sa ma bage la plata pt ca am asistat la prezentarea programului poate sa bage un act aditional in contractul de munca ca eu sa nu stiu? Vreau sa plec din firma si sa nu ma trezesc ca am de plata ca am asistat la acea prezentare.
Buna ziua! Firma la care lucrez vrea sa faca un curs de calificare (formare profesionala).
Daca nu semnez nimic (acel act aditional) la plecara din firma poate sa ma oblige sa platesc cursul de ,,n'' ori?
Răspuns la discuția Pensie anticipata partiala femei
Buna ziua! Sunt nascuta pe data de 18 luna 7 an 1957. Am vechime in campul muncii de 38 ani si 10 luni si 10 zile .Cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare? Dupa ce depun dosarul mai trebuie sa lucrez pana la venirea deciziei? Multumesc!
Buna ziua! Sunt nascuta pe data de 18 luna 7 an 1957. Am vechime in campul muncii de 38 ani si 7 luni .Cand pot iesi la pensie anticipata fara penalizare? Va multumesc!
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Multumesc pentru raspuns.
Daca imi dau demisia iar eu nu ma mai prezint la lucru ma afecteaza cu ceva ?
In termen de 15 zile imi poate elibera actele?
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Buna seara! Lucrez la o firma si vreau sa imi dau demisia la zi. Patronul nu cred ca o sa accepte aceasta demisie. Ce trebuie facut ? Vreau sa plec cat mai repede din firma. Cum obtin actele de vechime? multumesc

Va multumesc mult pentru raspuns!

Sanatate!
O zi buna!