buna seara ,problema este ca sunt la mijloc 2 copii minori,am cazut de comun acord sa ramana copii la mine,la mama ,la tribunal merje sa depun o cerere de divort ,nu am pretentii la nimic,doar pensia alimentara sa stabileasca legea cat trebuie sa plateasca ,nu vreau sa ma judec cu el ,cat mar costa si ce trebuie sa fac ?
fara poze de buletin ,ca am inteles ca trebuie 2 poze atasate la invitatia facuta de mine ,nu se poate este neaparat nevoie de ele ? daca da ,cum poate persoana invitata de mine sa mi-le trimita ,cum se procedeaza ?
buna seara ,o prietena de a mea a avut proces cu fostu ei sot ,procesul a fost castigat de el ,bine inteles si copilul ,mama lui a primit program de vizita la domiciliu copilului,dar nu poate merge la el in vizita din cauza statutului financiar,la telefon il suna pe copil dar tatal refuza sa il dea sa vorbeasca cu el ,ce se poate face in cazul asta ? multumesc
buna seara ,de ce date anume este nevoie dupa un pasaport al unei persoane straine,ptr a face o invitatie de sedere in Romania ? si cum trimit invitatia acesta ,cum se procedeaza cum ajunge la persoana respectiva ,banuiesc ca are nevoie de ea sa intre pe teritoriul ROMANIEI ,VA ROG SA IMI EXPLICATI ................ multumesc .
buna seara,am si eu o persoana din Egipt,care doreste sa viziteze Romania,am inteles ca este nevoie de o invitatie de sedere prin notariat,ma intereseaza cum se procedeaza,cat costa de ce acte este nevoie ,etc ..........