avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Invitatie cetatean egiptean
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Invitatie cetatean egiptean

buna seara,am si eu o persoana din Egipt,care doreste sa viziteze Romania,am inteles ca este nevoie de o invitatie de sedere prin notariat,ma intereseaza cum se procedeaza,cat costa de ce acte este nevoie ,etc ..........
Cel mai recent răspuns: lorena84 , utilizator 23:46, 5 Noiembrie 2013
Invitatia se face autentica la notar. Persoana care invita se prezintă la notariat cu CI in original cu datele sau copie a pasaportului persoanei care o invita , va trebui sa știe perioada in care va sta in România. Costurile variază de la notar la notar , dar nu mai mult de 70 de RON plus TVA.
In privinta costutilor cred ca se poate depasi 70 lei daca legea nu impune un plafon maximal.
In privinta actelor va va informa notarul la care mergeti sa faceti declaratia.
Oricum trebuie sa mergeti la mai multi notari.
Ca sa nu mergeti le puteti telefona in prealabil.
MULTUMESC FRUMOS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean strain atalinna atalinna Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Viza cetatean egiptean Madalina_mihaela Madalina_mihaela Buna ziua! As dori sa stiu cum poate sa ma viziteze si ce acte sunt necesare pentru viza unui cetatean egiptean cu resedinta in Arabia Saudita.Se poate face ... (vezi toată discuția)