avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate vcatalina

Activitate vcatalina

in urma cu 2 zile am semnat un contract de mediere pentru obtinerea unui loc de munca in Marea Britanie.Fortata de imprejurari si fara sa fi citit acel contract am semnat,ulterior am constat ca exista destule clauze abuzive,grosolane si fara vre-un temei legal...doresc reziliera acestui contract dar nu stiu cum ar trebui sa procedez,ce as putea face,acum..??legal cum sa procedez?
va multumesc
Răspuns la discuția Contract avocat
Inteleg,ca dureaza mult asa este... ``contractul de asistenta juridica si chitantele/facturile``am sa cer aceste documente avocatilor,plus o alta parere avizata,si ma gidez dupa proverbul``
cine cade pt dreptate se scoala repede!!!:strong:
Multumesc mult tuturor!!!
Solutia pe scurt:`` În baza art 300/1al 1 C.pr.pen constată legalitatea si temeinicia arestării preventive a inculpaţilor : x - y - - În baza art 300/1 al 3 C.pr.pen menţine starea de arest a inculpaţilor x si y , ambii cu d.s.c anterior indicate.``
buna seara..exact asa scrie. exact cum va scriu eu,exact cum tastez...d.s.c..am tot cautat in liste,in dictionare insa nu gasesc nici o explicatie..ciudat pentru ca aceasta formulare se utilizeaza doar de 2 ori in cazul inculpatilor..x...si y!
intr-un text al unei instante se foloseste aceasta exprimare``in baza art.300/1 al 3...se mentine...x si y,ambii cu d.s.c anterior indicate.`` ce reprezinta aceasta prescurtare d.s.c??? ma poate ajuta cineva???
INTELEG ca pot schimba avocatul, dar a fost alaturi inca din momentul in care vinovatul a fost arestat,Fiind o casa de avocatura...inculpatul este reprezentat de diversi avocati..care cum,presupun ca in functie de momentul desfasurarii anchetei.
Multumesc foarte mult,
In cazul meu este o situatie dificila.Acesti bani..sunt doar o parte din suma pretinsa,insa ce nu face omul la disperare..desi asteptam o simpla chitanta din partea,acestei case de avocatura,pana acum nu am primit nimic.numai promisiuni..vinovatul fiind tot in arest preventiv.Nu contestam deciziile instantei ci modul cum se comporta acesti domni.
Discuție Contract avocat
Buna ziua,
intrebarea mea este una simpla,in cazurile penale este nevoie de contract intre avocatul ales si partea incriminata,sau intre avocat si o alta parte exterioara,familie in cazul meu.Am platit un avocat,sa reprezinte un membru al familiei,acuzat de trafic de droguri,insa nu avem nici un act care sa dovedeasca faptul ca i-am dat acesti bani,si nici actiunile acestui avocat nu am fost pana acum,la asteptarile nostre.Nu stiu ce ar trebui sa facem,cum am putea aborda aceasta problema.Deja pana acum,s-au platit 1900euro,si pana la proces ar trebui sa achitam si restul..momentan vinovatul aflandu-se in arest preventiv.Este legal asa ceva,si ce se poate pretinde acestuia??